Reisverslag 2008

USA2008-1 2008-2 2008-3 2008-4 2008-5 2008-6

Anne-Mie is naar een vergadering. Ze brengt de kinderen mee van school. Intussen Claudio wat geholpen met foto’s inscannen. Dan gingen we naar de film: The Chronicles of Narnia - Prince Caspian. Deze film werd in ‘the cheap theatre’ vertoond voor maar $ 1. De film duurde lang en we moesten nog langs Lowe’s. Toen we terug thuis kwamen was het al ver voorbij de bedtijd van de meisjes.

We begonnen aan de keuken, het laatste stuk backsplash. Claudio moest even naar het werk. En dan telefoon. Om te gaan lunchen met Terry. OK en we spraken af bij Curt’s restaurant. Om 10 uur ontbeten, om half 1 lunchen, het was een beetje veel. Lang blijven zitten in het restaurant en een mogelijke trip naar Las Vegas (volgend jaar) bekeken.

Dan de kinderen mee gaan halen aan de school.

Iets later moest Elena naar de taekwondo. Intussen even gaan winkelen en dan Elena terug oppikken. Door naar Burger King. Daar aten we en konden de kinderen nog wat spelen in de speeltuin.

Toen we ‘s avonds thuis kwamen nog even gewerkt aan de keuken. Morgen gaat ze af zijn.

Weer een rustige dag. Claudio was de hele dag lesgeven, Anne-Mie wilde eerst wat slapen want zij moest vanavond gaan werken.

Dan hebben we wat gewerkt aan de keuken. En ze is inderdaad af geraakt. Ook nog enkele correcties werden doorgevoerd aan wat al af was.

Tussendoor ging ik voor mijn tweede kuur bij ‘Body Magic’.

We zijn de dagen aan het aftellen want binnenkort moet ik terug naar huis.

De laatste dagen zijn nog goed gevuld wat programma betreft.

Claudio is terug werken.

Ben met Anne-Mie en de kinderen gedag gaan zeggen bij Miss Monica en Izell. We hadden een biertje, babbelden een beetje, keken naar de Olympische Spelen. Dit jaar is het gelukt om ze te zien, vorig jaar kwam het er niet van.

Dan door naar de Aldi, even iets eten in Panera, en daarna naar een verjaardags-feestje van Savanna. De kinderen speelden in de speeltuin, we aten taart, ...

Om de dag te eindigen hadden we afgesproken met Claudio om te lunchen bij Fuddrockers. Het was laat toen we thuiskwamen.

Laatste dag voor vertrek. Voormiddag vooral gepakt. Namiddag op bezoek bij kennissen van de familie: Jennifer & Tim Wright en de kinderen. De kleintjes speelden in het zwembad, er was barbecue, er werd verteld en gelachen, ...

Tim is leraar aan de school waar de meisjes zitten. Jarrod, het zoontje zat vorig jaar bij Elena in de klas.

Nog even pakken en dan naar Chattanooga, voor mijn vlucht naar Atlanta. Ik wist dat ik overgewicht had in één koffer. Maar dat dit $ 150,00 zou kosten was er iets te veel aan. Op de luchthaven dan nog maar zitten omtasten, herpakken, proberen de koffer te sluiten, ...

Uiteindelijk, met de hulp van Anne-Mie en iemand van de luchthaven is het dan toch gelukt.

Met een propellervliegtuig naar Atlanta. Vreselijke vlucht: vele luchzakken, turbulentie, ... Bijna ziek als ik aankwam.

In Atlanta Sojourners opgezocht. Iets gedronken en dan naar E29 voor de vlucht naar België. Die verliep vlot. En welke film kregen we? Eentje die ik in de week was gaan kijken: The Cronicles of Narnia - Prince Caspian.

De vlucht verliep vlot en ondanks een uur vertraging in het vertrek, kwamen we maar met 5 minuten vertraging aan in Brussel. De prijs voor alcohol was wel aangepast t.o.v. 6 weken geleden: 7 dollar of 5 euro! Dank zij de vriendelijke stewardessen heb ik echter maar 2 drankjes moeten betalen en kreeg ik er 4 gratis bij. Was dat omdat ik tax-free gekocht heb?

Pa en Jetty waren al van 8 uur in de luchthaven. Ik had wat tijd nodig om mijn bagage te krijgen. Maar al bij al is alles goed verlopen en was ik rond half 11 terug thuis.

Koffers zijn uitgepakt intussen, maar alles ligt nog door elkaar in de woonkamer. Opruimen is voor straks en morgen.

Vandaag ga ik er vroeg in liggen, want ik ben stik op van de trip.

USA2008-1 USA2009-1 2008-5

Woensdag 13 augustus

Donderdag 14 augustus

Vrijdag 15 augustus

Zaterdag 16 augustus

Zondag 17 augustus

Maandag 18 augustus

Dinsdag 19 augustus