REISVERSLAG 2014

USA2014-01 USA2014-02 USA2014-03 USA2014-04 USA2014-05 USA2014-06 USA2014-07 USA2014-01 USA2014-04 USA2014-02

Week 3: van 14 juli tot en met 20 juli

Maandag 14 juli

Claudio weer werken. Anne-Mie bracht de meisjes naar respectievelijk danskamp en tenniskamp. Ik sliep intussen nog. Tegen de middag ben ik met Anne-Mie meegegaan om Emilie af te halen.

Terwijl Anne-Mie even ging rusten voor haar nachtshift begon ik met een beetje van de afbraakwerken.

Veel te warm. Een half uur en ik was kletsnat van het zweet, en dan heb ik nog niet eens echte inspanningen moeten leveren. De boel maar opgeruimd en de koelte van de airco binnen opgezocht.

Tegen 4 uur ging ik mee om Elena af te halen van danskamp.

Toen Claudio terug was van het werk, werd de barbecue verplaatst, zodat de afbraakwerken verdergezet konden werken.

Anne-Mie ging haar dienst doen in het ziekenhuis, wij keken nog wat tv.

Dinsdag 15 juli

Anne-Mie slaapt uit. Ik ook. In de voormiddag werd wel met het product tegen ongedierte door het huis gegaan. Tegen de middag ging ik mee met Claudio om Emilie van tenniskamp te halen. We moesten nog eten. We stopten daarvoor bij een hamburgerbarakje: Willies Burger Shack.

Tegen dat Anne-Mie opstond, vertrok Claudio naar zijn werk.

Dan werd het een rustige namiddag: spelen op de IPad, Anne-Mie zocht een kalender-app waar ze alle activiteiten van de hele familie in kon onderbrengen, …

Dan werd Elena gehaald van danskamp.

Zij kleedde zich om en wij gingen naar de mall: winkelen bij Belk’s en Hibbett’s Sport, eten bij Chick-fil-A, … Het was nog maar 8 uur toen we hier klaar waren. Nog even langs Bealls outlet.

Niet te geloven! Vorig jaar kocht ik een spaghetti-borden-set bij Hobby Lobby. Ik heb toen (met Anne-Mie) zitten zoeken naar een tweede grote schaal voor bij de set. We belden naar Hobby Lobby in Chattanooga, lieten Hobby Lobby in Dalton voor ons zoeken, … Er was er geen te vinden. En vandaag liggen die schotels bij Bealls! Ik heb echt niet getwijfeld!

Woensdag 16 juli

Elena en Emilie weer naar de kampen.

Nadat we Emilie ‘s middags afhaalden reden we door naar Costco. We gingen er onze inkopen doen van etenswaren en wat andere zaken.

Dan was het weer tijd voor Elena te halen.

Claudio was al vroeg terug van het werk. Er werd avondmaal gemaakt.

En dan weer een rustig avondje voor de buis.


Donderdag 17 juli

Weer een rustige voormiddag. Claudio maakt zich klaar voor het werk, Anne-Mie is buiten bezig met onkruid uit te trekken, …

Emilie werd gehaald en er werd gegeten. In de namiddag naar Bargain Hunt gegaan.

Daarna was er een kleiactiviteit gepland in de bibliotheek: je kreeg het nodige materiaal, stappenplannen, ...


Intussen was het al weer tijd voor Elena op te halen.

Elena maakte zich klaar voor een ‘fancy’ cook-out op de farm. Anne-Mie en Emilie gingen naar een ‘werkvergadering’ met kaas en wijn bij de kerk.

Tegen 20u30 moest dan weer Elena teruggehaald worden van de cook-out.

Vrijdag 18 juli

Voormiddag werd uitgerust. Ik sliep uit, de kinderen waren naar de kampen, Anne-Mie sliep in voorbereiding op de nachtdienst en Claudio was werken.

‘s Middags werd Emilie gehaald en in de namiddag gingen we weer naar de bieb. Er was weer een workshop met klei en deze keer werd een ‘Sonic Screwdriver’ (uit de serie Dr Who) of een ‘Magic Want’ (Harry Potter) gemaakt. Tussendoor Elena halen en dan verder kleien. De klei die over was kregen we mee.

Na het avondmaal ging Anne-Mie werken en de kinderen kregen even vrij. Claudio en ik gingen snel naar de winkel.

Zo ging weer een dag voorbij.

Zaterdag 19 juli

Claudio was werken, Anne-Mie rustte uit van de nachtdienst, de meisjes mochten uitslapen.

In de namiddag kwam Claudio terug van het werk. Anne-Mie, Elena en ik gingen winkelen bij TJ-Maxx. Emilie bleef bij Claudio.


En dan waren we uitgenodigd op het vuurwerk bij Marie-Anne en Dennis.

Hun vrienden van de Oyster Pub waren er, vakantiewerkers van de Farm, enkele Amerikaanse kennissen van hun, en ook enkele Belgen.


Dennis is van Ierse afkomst. Dat kon je merken aan sommige muziekjes die opstonden. Er werd heel wat afgedronken en dat merkte je ook. Hoe later op de avond, hoe leuker de groep werd.

Er werd vuurwerk afgestoken, er werd gelachen en gedanst.

Zondag 20 juli

We hadden afgesproken dat iedereen mocht uitslapen vandaag.

Na de brunch werkten Claudio en ik verder aan het project. Intussen was Anne-Mie bezig met het zwembad in orde te maken.


‘s Avonds was er afgesproken met de overbuur (Alan en Mindy met de kinderen) om samen te gaan eten in Las Palmas, Mexican Restaurant.


Daarna hebben we nog even buiten gezeten, tot de muskieten kwamen. Dan gingen we naar binnen en keken we nog wat tv.