Reisverslag van mijn bezoek aan de VS in 2007

USA2007-01 2007-02 2007-03 2007-04 2007-05


Week van 24 tot 31 juli

Dinsdag 24  juli

Weer een rustige dag. Niet te veel gedaan vandaag. Wat gepruld op de computer boven. Even gaan winkelen in Wal*Mart. Eens zalig niets gedaan.

Woensdag 25  juli

Vrijdag 27  juli

Zaterdag 28  juli

Zondag 29  juli

Maandag 30  juli

Dinsdag 31  juli

Donderdag 26  juli

Woensdag - babysitdag. Anne-Mie is naar de les, Claudio is werken. De kinderen zijn rustig bezig geweest met spelen. Ik heb wat opgeruimd, tv gekeken, ...

‘s Avonds wilden we eerst gaan minigolf spelen, maar het zag eruit dat het ging regenen. Dus gingen we enkele dvd’s huren.

Heet buiten. Eerst binnen de frees geïnstalleerd en uitgevist hoe ze werkt. Daarna toch maar buiten gaan werken. Project ‘toog’ is in een verder stadium geraakt. Nu nog de deurtjes er aan maken en klaar.

Anne-Mie moet werken vandaag. Dus met Claudio op de kinderen gelet in de avond.

In de vroege namiddag gingen we naar de film. ‘Ratatouille’ was echt leuk.

Nadien reden we naar de Wal*Mart die in de buurt lag. De familie Leyssens was in voor een nieuwe barbecue. Modellen werden bekeken en vergeleken. Prijzen en afmetingen werden genoteerd.

Even naar huis om de spullen, die net gekocht waren, uit te laden. Dan terug de auto in en eten gaan in het chinees restaurant.

De andere Wal*Mart ligt er net naast.

Even kijken voor die barbecues. Anne-Mie naar HomeDepot en dan via de telefoon de prijzen en voorwaarden vergelijken. OK, Wal*Mart heeft de beste aanbieding. Kopen dat ding.

Eén probleem. We zijn met vijf. De barbecue is ‘groot’. Dus ik maar schuilen voor de politie naast de barbecue - hopelijk worden we niet gestopt.

Thuis begonnen met het in elkaar steken van de ‘bouwdoos’. We zijn zover dat we morgen of overmorgen de barbecue in zijn laatste onderdelen kunnen afwerken. Weer een extra project dat bijna afgewerkt is ...

Toen ik opstond vanmorgen, was Claudio klaar om zijn extra uren te gaan kloppen op het werk. Hij gaat weg zijn van iets voor de middag tot iets na middernacht.

Anne-Mie was al weg met de kinderen naar een verjaardagsfeestje. Zij kwamen pas om iets voor 4 namiddag terug. Aangezien Anne-Mie straks nog moet gaan werken, wilde ze even wat uitrusten.

De kinderen keken tv, ik probeerde een deurtje te maken buiten. Maar veel te warm buiten.

Dus binnen maar wat gepruld.

‘s Avonds nog gebabysit tot Claudio terug was.

Iets vroeger op dan normaal vandaag. Naar de rommelmarkt met Claudio en de kinderen. Niets speciaals gevonden.

Op terugweg naar huis stopten we nog even bij Home Depot voor een overtrek voor de barbecue.

Namiddag de barbecue afgewerkt en genoten van het zwembad.

Wat wil je met een nieuwe barbecue als hij niet wordt gebruikt? Daarom aten we barbecue als avondmaal.

De fakkels werden geïnstalleerd rond het zwembad, maar dat maakte voor mij niet veel uit; ik werd toch gedurig aan gebeten door die muskieten.

Enkele klusjes afgewerkt. De toog is nu volledig klaar: deurtjes geïnstalleerd, slotje erop, ... Het poortje gerepareerd. Een echte warme dag.

In de namiddag ons geamuseerd in het zwembad.

‘s Avonds gingen we via Wal*Mart. In de Wal*Mart is er een Subway. Daar aten we. Dan winkelden we nog in de Wal*Mart. Er was heel wat eten nodig om de volgende dagen door te kunnen brengen.

Een dag zoals gisteren: erg warm.

Claudio en Anne-Mie gingen kijken voor een nieuwe wasmachine en droogkast. Intussen wat opgeruimd en dan weer het zwembad in. Ben wat verbrand van de zon vandaag.

Toen Claudio en Annemie terug waren (ze hebben gekocht en morgen wordt geleverd), kwamen ze ook het zwembad in.

Na de frietjes gingen Anne-Mie en ik naar K-Mart. Ik heb een zwarte broek nodig en een witte polo om morgen mee te kunnen rijden met Claudio en Mauricio. Natuurlijk kochten we weer meer dan dat we nodig hebben ...

2007-03 2007-04 2007-02