Dit verslag werd nadien gemaakt en bevat daardoor verwijzingen naar activiteiten die ik hier gedaan heb tijdens die vakantie.

Het is geen chronologisch verslag.

VERSLAG VAN MIJN REIS IN DE KERSTVAKANTIE 97-98

USA9798-01 USA9798-02 USA9798-03 USA9798-04 USA9798-05 USA9798-06

MIJN REIS


Deze trip startte, net zoals alle andere trips naar Atlanta, in Zaventem. Voor mijn vertrek even een foto maken van het vliegtuig, en ook vanuit het vliegtuig nog vlug enkele fotootjes nemen.

Naar gewoonte stopten we onderweg van Atlanta naar Chatsworth even in Wafflehouse om een eerste Amerikaanse hamburger te eten.

Aangekomen in Chatsworth maakte ik enkele kiekjes van het appartement waar Claudio en Annemie toen woonden en ook van de omgeving. Op de tweede foto zie je de drive-thru-bank, en op de vierde foto de auto die ze net gekocht hadden.

BEZOEK AAN ATLANTA


Een jaarlijks bezoek aan Atlanta is elke keer tof en spannend. Een fotoreportage ...


Vanuit één van de hoge gebouwen had je een mooi zicht over Atlanta. Echt de moeite waard voor enkele foto’s.

In 1996 was Georgia de plaats voor de Olympische Spelen. Daarvoor werd er een Olympisch Park aangelegd. Iedereen die wou kon een steen kopen (sponsering) in dit park. Zo deden ook Claudio en Annemie, Claudio’s ouders en Annemies ouders.

In Atlanta is er ook een Planet Hollywood en Hardrock Café.

Eén van de leukste attracties is “The Underground”; een metro-achtige winkelgalerij met ettelijke standjes en winkels, ...

In een winkelgalerij had men een reuzegroot kerstboek gebouwd...

En tijdens het rondwandelen moest ik even op de foto met een politieagente uit Atlanta...

USA9798-01 USA9798-02 USA1997